Hari ni siap pasang alat untuk buat table html di blog niaga.one. Blog ini berbentuk website. Website ini dibuat dengan tampilan moden dan corporate. Nampak design canggih dah macam pakai Wordpress elementor dah.

Alat ini sangat membantu bagi blog yang menggunakan platform blogspot. Bagi blog yang pakai Wordpress pulak tak hairan lah kan, sebab dah banyak sangat plugin free yang boleh bantu buat table di post blog. Nama alat buat table ini adalah HTML Table Generator.

Tujuan pasang HTML Table Generator ini adalah tidak lain tidak bukan hanya untuk kegunaan sendiri sahaja. Tapi bagi sesiapa yang nak guna, Silakan guna. Copy terus link tu dan save ataupun terus add to homescreen. Nanti masa nak pakai balik senang tak yah tercari-cari dah.

HTML Table Generator ini lebih smooth dan clear jika di buka melalui komputer. Lagi selesa nak edit-edit dan buat table.



Semalam dah siap buat table pada 2 artikel blog satu artikel mengenai Ustazah Nik Salida dan satu lagi artikel tentang Set Kesihatan Lelaki.

Artikel ini adalah artikel lama dari blog yang menggunakan wordpress. Tapi setelah blog ini telah di pindahkan ke blogger, jadi semua table pada artikel yang dulu jadi hilang tinggal ayat-ayatnya sahaja.Huhu...

Ok itu sahaja lah aku nak cakap....haha.

Baik, bagi siapa-siapa yang baru-baru mula berniaga, ejen, dropship dan sebagainya dan nak buat website jimat sekali bayar tanpa perlu komitmen tahunan kos hosting, boleh ke website www.niaga.one.

Tema moden seperti landing page atau website corporate atau website branding ini boleh dibuat menggunakan platform blogspot. Hampir sebijik macam menggunakan wordpress.

Tapi bagi yang nak buat website untuk company-company yang dah besar, saya buat menggunakan wordpress. Tapi terpulanglah jika rasa nak guna blogger juga.

Post a Comment