Salam Sejahtera… Sambil pusing-pusing cari turtle atas permintaan anak sulong, satu kedai pun tak jumpa. kemudian mula la buat carian di google untuk kawasan Shah Alam. Jumpa satu kedai ni di syeksyen 23. Nama kedai ikan hiasan ni ialah Hikari, dari Xian Long Aquatic Sdn Bhd.



Tiada kura-kura juga disini. Tapi ikan-ikan hiasan sangat banyak dan tempat pun sangat besar dan luas. Padat dengan pelbagai jenis ikan hiasan. Kelisa, ikan mas, guppy, flower horn, betta giant pun ada dan macam-macam lagi yang namanya tak dapat diingati.












Selain daripada itu bukan ikan semata-mata. Disini terdapat banyak juga keperluan-keperluan untuk aquarium, makanan ikan, lampu led dan sebagainya. Boleh lihat video dibawah


Saja upload video cuci-cuci mata tengok ikan di kedai Hikari Shah Alam. Tempat yang sangat menarik, sangat besar dan ada pelbagai barangan Aquarium. Banyak ikan yang cantik-cantik dari yang murah hingga lah yang mahal-mahal.

Boleh juga ke Shoppe The Running Fish untuk tengok Hikari @ Xian Long. 100% Japanese brand Hikari products.

Antara yang ada di Shopee (Mengikut Category) ini ialah

1. Aquarium Pet Food

2. Aquarium Needs

3. Pet Healthcare

4. Dog treats

5. Bird Feed

6. Reptile Food

7. Food & Beverage

8. Home & Living

,👉Ini link Shopee nya :- therunningfish

,👉Ini link Shopee nya :- therunningfish

,👉Ini link Shopee nya :- therunningfish

Post a Comment