Ini post pertama dari blog ini. Saya ada lagi 2,3 blog lain lagi ada yang aktif dan ada yang tidak aktif. Kecergasan saya di bidang menulis ni masih belum memuaskan. Tapi saya sangat aktif di Fb terutama share artikel-artikel dan berita semasa dari “8share” nama dahulunya sekarang dah tukar dan di panggil “8coin“.

Bertahun-tahun kita berada di depan muka facabook tanpa ada apa-apa hasil atau income. Boleh katakan seluruh rakyat Malaysia suka membaca dan berkongsi di facebook tanpa rasa jemu. Termasuk saya dari awal mulanya facebook wujud sampai lah sekarang. Tanpa kita sedar rupanya ada satu platform ini,jika kita ambil link artikel di platform ini dan share di wall facebook berkongsi kepada rakan-rakan facebook kita akan dapat point-point tertentu. Dan point-point yang terkumpul ini jika cukup RM50 kita sudah boleh cash kan terus masuk ke akaun bank kita.Pelancaran Ganjaran Dari Platform 8coin

Platform 8coin ini di lancarkan oleh Media Prima Labs(MPLabs) dan juga REV Asia Bhd. Dulu di panggil 8share yang diperkenalkan pada Tahun 2010. Ganjaran dari platform 8share ini dah pun mencecah melebihi RM 8 Juta. Laman sesawang 8coin yang baru pula di perkenalkan dengan sistem aplikasi yang boleh memudahkan pengguna untuk berkongsi kandungan yang terdapat di platform ini.

Ganjaran dari aplikasi mudah alih dan laman sesawang 8coin ini diberi melalui dua pilihan pengguna samada mendapatkan ganjaran wang tunai atau menebus pelbagai barangan menarik.


Orang ramai yang ingin menjadi pengguna 8coin dan merasai ganjaran wang tunai atau pelbagai barangan yang hebat ini boleh daftar dan download aplikasi di butang di bawah ini

Post a Comment